Sürdürülebilir Catering: Ofiste Çevre Dostu Beslenme Rehberi
2025 yılında sürdürülebilir catering trendleri hızla yükseliyor. Sıfır atık uygulamaları, biyolojik olarak çözünebilen ambalajlar ve yerel
2025 yılında sürdürülebilir catering trendleri hızla yükseliyor. Sıfır atık uygulamaları, biyolojik olarak çözünebilen ambalajlar ve yerel
Türkiye, zengin mutfak kültürü ve tarımsal üretim çeşitliliği ile dünyanın önde gelen gastronomi merkezlerinden biridir.
Market raflarında gezerken ambalajların üzerinde çeşitli semboller, etiketler ve işaretler dikkatinizi çekmiştir. “Glutensiz”, “organik, “helal sertifikalı” gibi ifadeler, tüketicilere ürün hakkında hızlı bilgi vermeyi amaçlar.
Son yıllarda, glutensiz beslenme birçok insanın hayatına girmeye başladı. Ancak, bu değişimin sadece sağlık sorunları yaşayanlarla sınırlı kalmadığını, pek çok sağlıklı bireyin de bu diyeti tercih ettiğini görüyoruz.